top of page
_SWI4389.jpg

Hoe kan ik je gids zijn in jouw verhaal?

Mijn ervaring
  • Enig kind, alleenstaande vader van drie zonen van 10, 12 en 16 jaar uit twee relaties. 

  • Ik blik terug op 20 jaar loopbaan binnen de brede communicatiesector: zowel als freelance journalist, redactiecoördinator en hoofdredacteur. In al die jaren heb ik vele boeiende mensen mogen interviewen en hun verhalen kunnen optekenen.

  • Door mijn eigen ervaringen en mijn verleden als journalist en interviewer, gecombineerd met veel empathie, probeer ik snel tot je kern door te dringen. Waar jouw gevoelens, frustraties en blokkeringen voluit mogen gehoord worden, zonder te oordelen of in twijfel te trekken, gewoon omdat jij mag zijn wie je bent.

  • Op 22 april 2017 werd ik geveld door een hersenbloeding. Sindsdien probeer ik mijn leven een nieuwe wending te geven richting zorg- en sociale sector, richting patiënten die elk luisterend oor kunnen gebruiken. Maar ook richting iedereen die in de knoop zit en nood heeft om gehoord te worden. Lees hier mijn volledig verhaal.

  • Ik volgde een Professionele Coachopleiding (2018) bij Make Me Fly, deed modules van de opleiding Ervaringsdeskundige Geestelijke Gezondheidszorg (2018) en volg de opleiding Bachelor Orthopedagogie (2019-2024) aan Odisee Hogeschool.

  • Ik absorbeer, hoor, luister, en kaats af en toe terug. Ik creëer de ruimte om stil te zijn als dat nodig is. De rust om te durven nadenken en echt te zijn. Om blokkeringen en emoties los te laten als die er zijn. Om sessie na sessie meer jezelf te worden.

_SWI4402.jpg

Als ervaringsdeskundige NAH-patiënt kan ik mijn verhaal ook in jouw instelling, bedrijf of school brengen. Zo getuigde ik al verschillende keren in UZ Pellenberg voor patiënten en hun familie, en in een Leuvense basisschool voor vijfde- en zesdejaars, waar mijn verhaal kaderde in lessen over het menselijk lichaam.

bottom of page