top of page
Brein-herwerkt-05.png

Wat zeggen cliënten?

“Gunther is empathisch, luistert met aandacht en belangstelling zonder vooroordelen en met een open blik. Met oog voor de beperkingen en uitdagingen van iemands persoonlijkheid heeft hij een geduldige, begripvolle houding. Hij maakt goed onderscheid tussen hoofdzaak en detail, en kan dat ook op anderen overbrengen. Ook benadert hij het leven en haar obstakels met de nodige luchtigheid, humor en relativeringsvermogen.”

Eva Lamont

“In mijn gesprekken met Gunther voel ik me stromen. Hij creëert ruimte en openheid, zodat ik moeiteloos en zorgeloos mezelf kan zijn. Hij luistert en op het juiste moment pikt hij in, stelt een pittige vraag, stelt in vraag. Hij maakt van elke vraag een leermoment, een moment om even stil te staan bij mijn eigen verhaal. Ik spreek, hij vraagt, ik sta stil, ik leer, hij geeft terug. Het is zijn grootse warmte die comfort biedt en de to-the-point vragen die coaching bij Gunther zo waardevol en zinvol maken. Ik vertrok telkens vol blijdschap over mezelf en vol energie om verder aan mijn projecten te werken. Dankjewel.”

Nele Van Eyken

“Gunther is rustig, stelt gerichte vragen, luistert empathisch en helpt me om tot inzichten te komen waar ik verder mee kan.”

Elsie Ojo

“Een aangenaam persoon bij wie ik me meteen op m’n gemak voelde. Gunther brengt rust als je met hem praat. Ik vond het fijn dat hij soms sprak uit eigen ervaring. Die (h)erkenning doet veel ... Iemand die aandachtig luistert, hierop inpikt en je oprecht begrijpt.”

Gitte Denteneer

"Dank je voor de verhelderende sessie. Ik heb ze ervaren als een die zeer vlot verliep, het verkennen en vertrouwen kwamen vanzelf. Je discrete aanpak, het aangename gesprek, het luisterend oor, de dingen in perspectief zien, aanreiken van concrete suggesties en inzichten maakten hiervan een absolute aanrader!"

Marianne Vansteenwegen

"Een coachend gesprek met Gunther is als een zaklamp in de duisternis. Mild, maar gericht leidt hij je richting inzichten en antwoorden vanuit jezelf. Je vindt er de nodige houvast om veilig en gerust op weg te gaan in je eigen uitdagingen."

Greet Pauwels

bottom of page