top of page
_SWI4509.jpg
“Jouw gevoelens, frustraties en blokkeringen mogen gehoord worden. Zonder te oordelen, zonder in twijfel te trekken, gewoon omdat jij mag zijn wie je bent.”

Je weg vinden na een ziekteperiode is zeer complex, zowel voor de patiënt als voor de partner en het gezin. In deze moeilijke overstap kan ik begeleiding bieden. Contacteer me voor ondersteuning bij de terugkeer naar huis na revalidatie. Of maak een afspraak voor een gesprek of een gegidste wandeling in de natuur.

 • Aan het einde van je revalidatie bespreken we de overgang naar huis. Samen met het revalidatiecentrum bepalen we welke ondersteuning je thuis nodig hebt en welke verdere ambulante opvolging nodig is.

 • Eenmaal thuis plannen we sessies in: bij aanvang wekelijks of tweewekelijks, na een tijdje maandelijks.

 • Ik help je bij het aanbrengen van structuur, het plannen van je activiteiten, het beheren van briefwisseling, het omgaan met vermoeidheid, het beantwoorden van moeilijke vragen uit je omgeving en het opnieuw vormgeven van je sociale leven en vriendschappen.​

 • Ik help je om te praten en oplossingen te zoeken voor problemen waar elke patiënt mee te maken heeft:

  • Vermoeidheid en de nood aan rust en stilte

  • Veranderde communicatie met je omgeving

  • Veranderde relatie met je partner na het letsel

 • Ik help je om de weg te vinden naar organisaties en personen die je kunnen helpen om te gaan met de gevolgen van je letsel:

Heb je ondersteuning nodig bij de terugkeer naar huis na revalidatie? We bekijken stap voor stap hoe ik je hierin kan begeleiden.

EB4F2333-89FC-43A9-86C1-B30FF727BD2B.JPG
4AB9BD21-C02D-4849-B9CC-6155FC605DE7.JPG

Je neemt contact op en na een kort gesprek bekijken we wat ik voor jou kan betekenen.

 

Wil je een afspraak dan boeken we een sessie op locatie in het centrum van Leuven of elders als dat jou beter uitkomt. Belangrijk is dat het een rustige, stille plek is waar we ruimte hebben voor een goed gesprek.

 

Een sessie duurt 1.15 uur. Na die eerste sessie beslissen we samen of er een vervolg komt of niet.

Ik gids ook graag terwijl we wandelen. Hou je ervan om buiten te zijn in de natuur? Praat dat misschien makkelijker? Beweging zet mensen in gang, letterlijk en figuurlijk. Door te bewegen geraakt je lichaam niet alleen in een ritme, maar ook je gedachtestroom vloeit en je geraakt makkelijker aan de praat. Het repetitieve karakter van wandelen – stapje na stapje – heeft een meditatieve invloed en brengt je dichter bij je gevoel. 

Ga je graag gegidst wandelen? Dan stippel ik een mooie wandeling uit. Die kan twee uur, drie uur, of langer, duren. Laat me iets weten en we trekken de weidse natuur in.

_SWI4318.jpg
bottom of page