top of page
_SWI4509.jpg
“Jouw gevoelens, frustraties en blokkeringen mogen gehoord worden. Zonder te oordelen, zonder in twijfel te trekken, gewoon omdat jij mag zijn wie je bent.”

Kan je steun gebruiken om een nieuwe weg te vinden na een ziekteperiode? Maak een afspraak voor een gesprek (1.15 uur per sessie) of boek me voor een gegidste wandeling (minstens 2 uur, te bespreken).

4AB9BD21-C02D-4849-B9CC-6155FC605DE7.JPG

Je neemt contact op en na een kort gesprek bekijken we wat ik voor jou kan betekenen.

 

Wil je een afspraak dan boeken we een sessie op locatie in het centrum van Leuven of elders als dat jou beter uitkomt. Belangrijk is dat het een rustige, stille plek is waar we ruimte hebben voor een goed gesprek.

 

Een sessie duurt 1.15 uur. Na die eerste sessie beslissen we samen of er een vervolg komt of niet.

Ik gids ook graag terwijl we wandelen. Hou je ervan om buiten te zijn in de natuur? Praat dat misschien makkelijker? Beweging zet mensen in gang, letterlijk en figuurlijk. Door te bewegen geraakt je lichaam niet alleen in een ritme, maar ook je gedachtestroom vloeit en je geraakt makkelijker aan de praat. Het repetitieve karakter van wandelen – stapje na stapje – heeft een meditatieve invloed en brengt je dichter bij je gevoel. 

Ga je graag gegidst wandelen? Dan stippel ik een mooie wandeling uit. Die kan twee uur, drie uur, of langer, duren. Laat me iets weten en we trekken de weidse natuur in.

_SWI4318.jpg
bottom of page